Over Ons

Strand Recruitment is een jong recruitment bureau gespecialiseerd in de werving en selectie van PHP, .NET, Mobile en Frontend developers.

Onze nadruk ligt op hoog opgeleide en ervaren ICT professionals binnen het gebied van web, mobile en applicatie ontwikkeling. Denk daarbij aan PHP, MySQL, Frontend, .Net, Flash, Drupal, Magento, Andoid en iOS. Een typische kandidaat is HBO opgeleid, heeft minstens drie jaar werkervaring en is in het bezit van relevante certificeringen.

Wij werken zowel met exclusieve (headhunted) kandidaten, als kandidaten van uit ons eigen netwerk.

Naast het direct benaderen van potentiele kandidaten hebben wij goede samenwerking met (inter) nationale vacaturesites. Samen met de opdrachtgever wordt er beslist over de beste aanpak voor het profiel in kwestie.

Een goede match bestaat uit meer dan alleen een overeenkomst van vacature eisen en CV, daarnaast zijn juist persoonlijkheid en karakter doorslaggevend. Vanuit dit oogpunt hanteren wij met zowel de opdrachtgever als de programmeur een zeer persoonlijke aanpak, en werken we met beide partijen nauw samen tijdens het hele wervings process.

Heeft u vragen of interesse in een specifieke kandidaat? Aarzel dan niet contact op te nemen.